CHRØ – DAG 2 DEN 4. OKTOBER 2022.

Første hele dagen på Øen bød igen på mange Fuglekonger og Gransangere og i forhold til i går var der ankommet mange Gærdesmutter. Der var også ankommet en del Nordlige Træløbere som er en af mine personlige favoritter. Der var også et ret godt træk af Bramgæs som især kunne ses nord for Øen. Mågerne blev atter tjekket når der var nogen der fløj tæt forbi Øen og det gav igen 2 Kaspiske Måger hhv. 1 3k og 1 2k. Laila fandt en rigtig fin Duehale der rastede flere timer ved Sirenehuset. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Nordlig Træløber. I det lidt varme eftermiddagslys kunne man godt få et andet indtryk af oversiden end normalt. ChrØ den 4. oktober 2022.

Nordlig Træløber. Her ses mere det kolde og kølige indtryk man får af arten i forhold til de hjemlige Træløbere. ChrØ den 4. oktober 2022.

Nordlig Gråsisken. I løbet af dagen hørtes flere overflyvende Gråsiskner.. De der kunne tjekkes var Nordlig Gråsisken. ChrØ den 4. oktober 2022.

Blisgås. Vanen tro er der altid lidt trætte unge Gæs der slår sig ned på Øen og samler kræfter. ChrØ den 4. oktober 2022.