CHRØ – SKØNT AT VÆRE TILBAGE DEN 3. OKTOBER 2022.

Laila og jeg tog i dag hul på anden halvleg….Efter et skønt forår i Skagen skal vi nu tilbringe en stor del af efteråret på ChrØ. Selv om vindretningen ikke var optimal på vores første dag på Øen var det alligevel svært at få armene ned da vi havde en smuk tur over til Øen og hvor vi fik tildelt en helt i nyistandsat lejlighed i gaden, hvor vi skal bo de næste 5 uger. Vi nåede at se lidt forskellige fugle, mest spændende var nok en alt for kort observation af en rastende sandsynlig Tajgapiber på Frederiksø, som vi vil gøre et forsøg på at genfinde i morgen. Men en mosgrøn grøn ryg kombineret med et ret gulligt øjenbryn foran øjet og et kraftig stribet bryst med fin gullig toning lover ret godt. Jeg kunne selvfølgelig ikke lade være med at tjekke lidt måger igennem og det blev til 2 Kaspiske Måger hhv. 1 adult og 1 4k samt en ret lækker adult Baltisk Sildemåge… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Laila kigger glad ud af vinduet fra vores nye hjem de næste 5 uger som en anden sød lille Magnus Tagmus. ChrØ den 3. oktober 2022.

Kaspisk Måge adult. Både p10 og P9 er fortsat endnu ikke vokset ud. ChrØ den 3. oktober 2022.

Rødstjert. Sidst på dagen gik denne fine fugl og søgte føde oppe foran købmanden. ChrØ den 3. oktober 2022.

Gransanger. Der rastede ganske pænt mange Gransangere i dag. ChrØ. den 3. oktober 2022.