ALTID I GODT HUMØR DEN 23. SEPTEMBER 2022.

De Kaspiske Måger fylder godt på min blog har den observante læsere nok opdaget. Selv om jeg nu har brugt mere end et årti på dem er det som om jeg alligevel aldrig bliver træt af dem. Synes der bliver ved med at dukke nye ting op som jeg ikke bemærket før. Blandt de over 1000+ fugle jeg har fundet på Langeland er der hvert år en enkelt eller to som jeg især har et svagt punkt for. I år er der også en bestemt ungfugl som jeg holder meget af. Jeg har døbt den “Godt Humør” da den altid byder mig velkommen med et kæmpe vræl når jeg ankommer til havnen. Her er en lille fotoserie af den fra i går den 22. september 2022. Den var iøvrigt også på  plads i dag den 23. september 2022 sammen med en anden 1k fugl. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k. Bemærk her virker hovedet mere rundt hvilket ofte skyldes fuglen er mere afslappet og ikke aggressiv. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. Her er den ved at indtage en mere aggressiv holdning og får mere klassisk hovedprofil da den måske føler sig presset af de andre måger den står sammen med. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. Som de fleste ungfugle er den ganske tillidsfuld og nysgerrig. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. Ikke noget med hold i nakken. I forhold til de 3 første fotos kan man her se hvor lille hovedet er i forhold til kroppen. På de første fotos ser den faktisk ret storhovedet ud. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. Selv om solen er ved at gå ned er den fortsat i godt humør. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. Havnemiljø i det sidste lys. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.

Kaspisk Måge 1k. God weekend og tak fordi i følger med på min blog. Spodsbjerg havn den 22. september 2022.