EN RUNDE TIL DET SYDLIGE LANGELAND DEN 6. SEPTEMBER 2022.

Efter arbejde tog jeg en tur til det sydlige Langeland hvor jeg havde håbet på lidt træk i den hårde vind fra øst over havet. Som i går ved Spodsbjerg kom der flere flokke af Mørkbugede Knortegæs som det eneste der bare mindede om træk. Jeg fik dog presset en enkelt Almindelig Kjove mørk fase ud af anstrengelserne som det bedste. En km SØ for Bagenkop havde jeg en enkelt 2k Kaspisk Måge, mens den faste juvenile/1k Kaspiske Måge fortsat rastede i havnen. Ved førstnævnte Kaspiske Måge var der også en SØ trækkende Lærkefalk. Ellers lidt rastende vadefugle på Øen i form af 85 Store Præstekraver og 16 Sandløber som det eneste nævneværdige.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Langt ude over havet lå denne fugl sammen med lidt andre måger. Bagenkop den 6. september 2022.

Kaspisk Måge juvenil/1k. Det er snart ved at være længe siden jeg fandt denne fugl i havnen. Bagenkop havn den 6. september 2022.