ALLEREDE ÅRETS 2. FUND AF KASPISK MÅGE I VEJLEN PÅ TÅSINGE DEN 6. SEPTEMBER 2022.

Jeg nåede lige en tur til Vejlen inden det blev alt for mørkt hertil aften… håbet var en Sorthovedet Måge. Det går dog sjældent som man håber på, den ønskede måge var der ingen af. Til gengæld fandt jeg en juvenil/1k Kaspiske Måge hvilket blot er det 2. fund for området. Den første fandt jeg så sent som den 29. august 2022. Fuglen kunne fremvises til to andre i tårnet. Ellers ud over en aflæsning af en Hættemåge var der 5 Havørne og Rovterne (så 6 tidligere på dagen) nu kun hørt samt lidt vadefugle. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil/1k. Det var 2. for fund for området. Desuden mit 7. fund på Øen (alle siden 2021) samt 8. i Svendborg kommune, hvor arten fortsat meldes meget sjældent (sandsynligvis meget overset). Vejlen den 6. september 2022.