NÅR FUGLELIVET AFSLUTTES – SKALLINGEN DEN 18. JUNI 2022.

I forbindelse med en tur til Skallingen sammen med Laila den 17. juni 2022 oplevede vi hvor barsk livet også kan være for fuglene…. En adult Sule havde helt unaturligt for en havfugl lagt sig på stien ned til Spunsen på Skallingen. Den virkede meget træt og energiforladt og lå bare og sov mens vi og andre turister gik forbi den. Jeg gætter på den sandsynligvis var ramt af fugleinfluenza. Længerene nede af samme sti lå resterne af en Agerhøne, en art der ikke længere er særlig talrig i området. En Ræv viste sine evner frem lige foran os da den snuppede to Vibeunger ude i den høje vegetation… Det var en hård dag at være fugl i.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Sule… En dødende Sule havde lagt sig på stien ned til Spunsen på Skallingen – sandsynligvis pga. af fugleinfluenza. Skallingen den 17. juni 2022.

Agerhøne. De sørgelige rester. Skallingen den 17. juni 2022.

Ræv med Vibeunge i munden…. Inden for få minutter fandt den 2 unger der havde gemt sig i den høje vegetation. Skallingen den 17. juni 2022.