HVOR KOM DE LIGE FRA – 12 KASPISKE MÅGER I SPODSBJERG HAVN DEN 15. OKTOBER 2021.

“Det sneede lige pludselig”… på en dag hvor jeg intet forventede. Jeg ville egentlig ikke have været afsted i dag, men i sidste øjeblik tog jeg alligevel afsted til Spodsbjerg havn. Mågeguderne må have været i godt humør for det summede af liv og måger da jeg ankom klokken 17.20 til havnen. Det er længe siden jeg har set havnen være så elektrisk, der var ankommet en god stak Kaspiske Måger. Det var helt vildt svært at holde styr på, men jeg holdt hovedet koldt (skød 1100 fotos som var en stor hjælp) og da lyset forsvandt havde jeg haft 12 forskellige A fugle. Det drejede sig om 1 2k (genganger) og 11 1k fugle, hvoraf de 9 var nye !!!. Det blev også til en fin 1k Vestlig Sildemåge, så jeg var meget tilfreds selv om jeg hundefrøs da jeg kørte hjem. Med dagens 9 nye fugle er den samlede total for Kaspiske Måger i 2021 på Langeland oppe på 151 A fugle og 7 B fugle. Det er jo ikke mange når man tænker på jeg så over 150 fugle på en uge på Bornholm. Siden den 1. januar 2020 har jeg fundet næsten 1000 forskellige individer på Langeland/Bornholm. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 1k (A). Endelig en god dag på Langeland. Spodsbjerg havn den 15. oktober 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Dejligt man også kan blive positivt overrasket i 2021. Spodsbjerg havn den 15. oktober 2021.

Vestlig Sildemåge 1k. Nu hvor jeg har Baltisk Sildemåge frisk på nethinden fra Bornholm… kan jeg virkelig se hvor stor forskel der er på dem og de Vestlige Sildemåger. Spodsbjerg havn den 15. oktober 2021.