DER RYKKER KASPISKE MÅGER IGENNEM DISSE DAGE PÅ LANGELAND DEN 16. OKTOBER 2021.

Efter den gode dag i går var det ikke svært at holde motivationen, så en stor del af dagen gik i Spodsbjerg havn samt med at få tjekket en masse marker i nærheden. Havnen var atter god det blev nemlig til 7 (A) Kaspiske Måger som alle var 1k fugle. Af de 7 fugle var der 3 nye i mellem, hvilket vil sig at der på 2 dage har været hele 12 nye fugle i havnen. En tur rundt i agerlandet var også ganske fint, da jeg fandt 2 1k (A) Kaspiske Måger ved hhv. Snaremose og Illebølle som begge også var nye. Begge fugle gik sammen med større ansamlinger af andre måger. Så hele 9 fugle hvoraf 5 var nye var ikke noget dårligt udbytte.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspiske Måge 1k (A). Dejligt der endelig rykker lidt fugle igennem Langeland. Spodsbjerg havn den 16. oktober 2021.

Kaspisk Måge 1k (A). Igen i dag kunne jeg finde fugle i agerlandet. Snaremose den 16. oktober 2021.