HEJREKAMP, VEJLEN DEN 11. AUGUST 2021.

Da det var en helt fantastisk smuk aften her på Tåsinge tog jeg en tur ud til Vejlen for at se dagens sidste fugle… De sædvanlige Tinksmede, Svaleklire, Mudderklire, Hvidklire, Dobbeltbekkasiner og Lille Præstekrave var atter på plads. Ude ved havnen var der et mindre drama da en Sølvhejre og en Fiskehejre ikke var helt enige om hvem der havde ret til den bedste fiskeplads. Det kunne kun løses på en måde og det slag tabte Sølvhejren. Den blev dog ikke mere bange end den bare fløj ind i selve Vejlen og fortsatte med at fiske i det sidste lys…..

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Der var “tænding” i luften, da Fiskehejren og Sølvhejren var uenige. Vejlen den 11. august 2021.

Selv om det her så ud som om det var Sølvhejren der skulle vinde dette opgør endte sejren alligevel til Fiskehejren. Vejlen den 11. august 2021.