ENDNU EN MÅGETUR PÅ LANGELAND DEN 7. AUGUST 2021.

Sammen med Laila tog jeg en omgang mågetjek for Kaspiske Måger på Langeland i dag…. Endelig dukkede der en juvenil fugl op i Bagenkop havn, som dog aldrig kom helt ind i havnen, men som derimod lå efter en kutter som var på vej ind. Men pyt den var registreret og lidt en lettelse der endelig også var en juvenil her. Inden vi smuttede til Spodsbjerg havn havde vi 3 Rovterner i Klise Nor, det drejede sig om en voksen fugl og dens to unger. Spodsbjerg Havn var atter bedste da det blev til 3 Kaspiske Måger hhv. 2 2k som var de faste fra juli 2021 samt en fin lille hun juvenil Kaspiske Måge. Dagens 2 juvenile fugle var nye for sæsonen 2021.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge juvenil. Spodsbjerg havn er pt. det bedste sted at se arten på Langeland i øjeblikket. Spodsbjerg havn den 7. august 2021.

Kaspisk Måge juvenil. Her ses helt klassiske hvide undervinger. Spodsbjerg havn den 7. august 2021.