FLODSANGER VED SYLTEMADE Å DEN 19. JULI 2021.

I går den 18. juli 2021 fandt lokale Niels Bomholt Jensen en sent syngende Flodsanger ved Syltemade Å… Da det var ved at være utrolig mange år siden jeg sidst havde hørt en Flodsanger og det blot var 25 minutters kørsel fra hvor jeg bor stod jeg tidligt op og stod klar klokken lidt over 04.00 hertil morgen. Faktisk havde jeg aldrig besøgt området før, hvilket er en fejl da det er et ganske smukt område. Jeg var endnu ikke nået helt ud til hvor den var hørt før jeg kunne høre den ivrigt syngende. Fuglen sad et stykke fra stien og havde hård konkurrence fra de lokale Drosler og Sangere om at blive hørt. Omkring kl. 05.00 begyndte den at synge mere sporadisk og det lød nu også som om den havde bevæget sig endnu længere væk. Området bød også på en fin overflyvende Skovhornugle…som afslutning på en fin morgentur.

Lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Foldsanger. Syltemade Å den 19. juli 2021.