TILBAGE TIL MÅGERNE PÅ LANGELAND DEN 17. JULI 2021.

Efter dejlige sommerfugledage var det atter tid til at få set til mågerne på Langeland. Jeg håbede på at  den første juvenile Kaspiske Måge måske kunne være dukket op. Jeg havde nemlig set min første juvenile på Sjælland den 15. juli 2021, da jeg sammen med Laila fandt en ved Havstokken/Ølsemagle. Men der var intet sket i den uge jeg havde været væk… alt var ved det gamle, dvs. mågetomt i Bagenkop havn og de samme 2 2k kaspiske Måger i Spodsbjerg havn. Den ene har jeg dog kun set en enkelt gang den 7. juli 2021. Det er helt vildt at opleve denne store kontrast i forhold til sidste sæson hvor jeg væltede mig i juvenile fugle. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Jeg har sgu aldrig set en måge lave V-tegnet før…Ser super cool ud. Spodsbjerg havn den 17. juli 2021.

Kaspisk Måge 2k. Samme fugl som på forrige billede. Den har jeg kun set engang i juli (den 7. juli 2021). Spodsbjerg havn den 17. juli 2021.