FORTSAT SYNGENDE GULIRISK VED BJERREBY PÅ TÅSINGE DEN 21. JUNI 2021.

Efter en lang regvejrsdag som først sluttede midt på eftermiddagen tog Laila og jeg på en lille fugletur. Det var skønt atter at være ud og at det ikke længere var så ekstremt varmt. Laila ville gerne se om Gulirisken fortsat var i Bjerreby her på Tåsinge, da den ville være ny årsart. Det var lidt spændende om den fortsat var på plads efter det markante vejrskifte. Lige som vi ankom kom min gode ven Peder Rasmussen også og efter få minutter opdagede vi den, da den kom flyvende over os og landede højt til vejrs hvor den straks gav sig til at synge. Det gav smil på læberne hos os alle og Peder fik vist set sin første Gulirisk nogensinde… tillykke med det.

Foto og Lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Gulirisk. Bjerreby den 21. juni 2021.

Gulirisk. På en dag hvor der ikke var mange farver, lyste denne smukke stationære Gulirisk godt på den grå himmel over Tåsinge. Bjerreby den 21. juni 2021.