ENDNU EN DROSSELRØRSANGER DEN 23. MAJ 2021

Pinsen 2021 er lig med møgvejr, men alligevel bliver der fundet spændende fugle rundt omkring. Laila mente det var på tide at skifte Langeland lidt ud med Fyn. Hun ville nemlig gerne se de 2 Kærløbere der rastede i Bøjden Nor… jeg var nem at overtale, da det var en af mine ynglings vadefuglearter. De to smukke vadefugle var ganske nemme at finde og kunne nydes fint i teleskopet, hvor de gik sammen med 50+ Almindelige Ryler…. På vejen hjem kom vi lige forbi Sundet ved Faaborg og det udnyttede vi til at se den Drosselrørsanger som netop var blevet fundet denne søndag. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Drosselrørsanger. Sundet, Faaborg den 23. maj 2021.

Kærløberne er i bogen og smilet kom frem hos Laila. Bøjden Nor “Klydeskjulet” den 23. maj 2021.