SORT GLENTE OG NUL MÅGER I BAGENKOP HAVN DEN 28. APRIL 2021.

Jeg sluttede dagen som jeg startede den, da jeg tog endnu en tur til Langeland… Denne gang kunne det kombineres med at jeg skulle hente min gamle bil som havde været en tur inde hos min mekaniker… Og da den atter var “sund og rask” skulle den da lige køres til og inden jeg så mig om stod jeg i en meget tom Bagenkop havn.  Det var nu lidt overraskende at der slet ikke var noget at komme efter, men sådan går det jo engang imellem. På vejen hjem gik turen forbi Fakkemosen hvor jeg havde tænkt jeg kunne finde mig en rastende Lærkefalk…. Det var der nu ikke, men til gengæld kom der en rigtig fin Sort Glente, den første jeg ser i år. Den trak meget målbevist ud til Keldsnor Fyr og trak ud, jeg så i hverfald aldrig den kom ind igen. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Unge Sølvmåger kan godt minde om Kaspisk Måge når de er så lyshovedet som dette eksemplar. Bagenkop havn den 28. april 2021.