LIDT AF DET SAMME PÅ LANGELAND DEN 7. APRIL 2021.

Laila og jeg tog en lidt konservativ tur hvor vi besøgte alle de kendte lokaliteter på Sydlangeland…. Det gav ikke voldsom mange overraskelser udover vi begge så vores første Stenpikker i Tryggelev Nor samt Brushøns i Nørreballe Nor i år. Dog var det rart at se den Sortstrubet Bynkefugl han jeg fandt ved Ristinge havn den 3. april 2021 atter kun genfindes samme sted. Da årsarterne var på plads stod den på mågetjek af Bagenkop havn og lidt vanen tro i øjeblikket blev det kun til de 2 faste Kaspiske Måger (2k og 4k). Inden turen gik til Spodsbjerg havn havde vi en enkelt NØ trækkende Fiskeørn ved Gulstav. Spodsbjerg havn var heller ikke indbringende, da der blot var 5-6 måger inde. Sidste stop blev Rudkøbing Vejle, hvor der atter var 2 Nilgæs. Lidt pussigt da vi var forbi igår var der kun en Nilgås at se under hele besøget… kan der evt. være en 3. fugl på spil ?. En gennemgang af mine fotos fra i år var desværre ikke gode nok til at kunne sige om der måske var en 3. fugl på spil… 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 7. april 2021.

En hundelufter syntes lige hun ville skæmme Nilgæssene op mens jeg sad og fotograferede dem !! Rudkøbing Vejle den 7. april 2021.