ENDELIG LIDT NYE KASPISKE MÅGER PÅ SYDLANGELAND DEN 26. MARTS 2021.

Jeg tog en tidlig morgenrunde på Sydspidsen af Langeland, da jeg håbede der måske kunne dukke lidt nye Kaspiske Måger op i dag med med vind fra en sydlig retning samt noget varme. Bagenkop havn skuffede atter da der igen var mågetomt (maks 15 fugle), men den 4k Kaspiske Måge med et blindt øje var dog inde. Jeg besluttede mig derfor at prøve lidt havobs fra samme lokation. Det gav ret hurtigt bonus da der kom en ret lys og stor 2k Kaspiske Måge som målbevist trak mod SØ… Men det blev også den eneste jeg fik på direkte træk. Herefter sig turen til Nørreballe Nor, hvor der var mange Hættemåger og Stormmåger og mellem dem dagens anden nye 2k Kaspiske Måge. Det var faktisk de første nye fugle jeg ser i marts på den sydlige halvdel af Langeland !. Jeg kunne desværre ikke følge de gode takter op i Spodsbjerg, hvor der ikke var en eneste Kaspiske Måge. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Trækkende 2k Kaspisk Måge med “Heuglini-look”. Bagenkop den 26. marts 2021.

Samme 2k Kaspiske Måge som på første billede. Bagenkop den 26. marts 2021.