AFTENTUR TIL SPODSBJERG GAV ÅRETS FØRSTE HVIDE VIPSTJERT DEN 24. FEBRUAR 2021.

Jeg kunne kun nå en aftentur til Spodsbjerg i dag….. Da jeg ankom var det temmelig overskyet samt varmt (14 grader i februar, whau !!).. Man begyndte jo helt at drømme om en februar Landsvale. Det blev det dog ikke til, men en af de første Husrødstjerter jeg ser i havnen i lang tid var nu også ganske fint. Dagens bedste fugl var dog min første Alm. Hvide Vipstjert i år, bare en af de fugle man glæder sig til hvert år. Syd for havnen ved Drejet løb de sædvanlige 6 faste Sandløbere rundt (veksler mellem Drejet og Barager Nebbe) og de havde selskab af 13 Store Præstekraver.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Der er noget med de Husrødstjerter…. de lugter altid lidt af hit muligheder. Spodsbjerg havn den 24. februar 2021.

Årets første Hvide Vipstjert nu med stregkode, det bliver ikke nemmere at bestemme fugle fremover ! Løkkeby enge den 24. februar 2021.

Solnedgang set fra Rudkøbing havn. Rudkøbing den 24. februar 2021.