ENDNU EN FARVEMÆRKET KASPISK MÅGE FRA LANGELAND ER AFLÆST I HOLLAND DEN 26. JANUAR 2021.

JUHUUU vores farvemærkede Kaspiske Måger fra Langeland bliver ved og ved. Vi har netop modtaget en melding om at VLCC er aflæst i det sydlige Holland ved Katwijk aan zee af Annelies Marijnis den 22. og 23. oktober 2020. Det er den anden aflæsning vi modtager fra Holland, hvor vi tidligere har modtaget information om VLHA som blev aflæst på den Hollandske Vadehavsø Vlieland den 27. september 2020. Jeg kan fortsat næsten ikke forstå vi kan modtage så mange genmeldinger på så lille et materiale… det siger jo bare noget om værdien af mågemærkning. Fuglen blev mærket i Spodsbjerg havn den 19. august 2020 og jeg så den dagligt frem til og med den 23. august 2020.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

VLCC var en ret stor fugl med lidt mørke undervinger. Spodsbjerg havn den 23. august 2020.

VLCC blev aflæst den 22. og 23. oktober 2020 ved Katwijk ann zee i Holland.