ATTER 8 KASPISKE MÅGER I DE LANGELANDSKE HAVNE DEN 7. DECEMBER 2020.

På trods af en ikke alt for god vejrudsigt tog jeg alligevel afsted først på formiddagen… Bagenkop havn var godt forblæst i den SØ-lig vind der drev gennem mine gamle knogler. Der var ikke sket meget siden i går, jeg havde en fugl færre, mens dagens 4 fugle var de samme som i går. Fordelingen var 1 3k, 1 2k og 2 1k.  I Spodsbjerg var der sket lidt ændringer, her blev det til 4 fugle. Fordelingen var 1 imm 2-3k (ny) samt 3 1k. Kun 2 af 1k fuglene var de samme fra i går. Den “nye 1k” havde jeg ikke set siden den 26. november 2020, den havde ellers indtil denne dato været temmelig fast. 2-3k fuglen var ny, dog havde jeg ikke en helt sikker fornemmelse af om der kunne være noget Sølvmåge i den, men ud fra billederne jeg fik af den så den umiddelbart ok ud. Ellers bød dagen på 3 styk Sølvhejre hhv. 2 i Nørreballe Nor og 1 ved Ristinge havn.

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLHK).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Denne 2-3k Kaspiske Måge når igennem “nåleøjet” som denne art. Spodsbjerg havn den 7. december 2020.

Denne 1k Kaspiske Måge kiggede sidst forbi havnen den 26. november 2020. Spodsbjerg den 7. december 2020.