SPODSBJERG HAVN PÅ TOPPEN DEN 27. OKTOBER 2020.

Jeg tog atter en af de daglige rundture på Langeland i dag den 27. oktober 2020 for at få et overblik over de Kaspiske Måger… Bagenkop havn kunne ingenting i dag, der var ikke en eneste Kaspiske Måge at bogføre !… så jeg måtte lige forbi Thorshanen for at få noget “trøst” som atter var på plads i Tryggelev Nor, dog havde den rykket sig lidt i forhold til i går. Ellers bød Noret på Sølvhejre og Havørn inden turen gik til Spodsbjerg havn. Det var straks noget sjovere at tjekke måger heroppe, det blev nemlig til 7 Kaspiske Måger her. Der var 2 gengangere, lidt sjovt var den 2k der dukkede op i Bagenkop havn den 13. juli 2020 kommet en tur til Spodsbjerg, men det er faktisk også ved at være længe siden jeg sidst har set den i Bagenkop havn. Den anden genganger var den faste 1k ringmærkede (VLCH) fugl. De nye var alle 1k fugle, så det var skønt der pludselig atter var liv i Spodsbjerg havn.

Aflæsning af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLCH)

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Ny dreng i klassen var denne 1k Kaspiske Måge. Spodsbjerg havn den 27. oktober 2020.

1k Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 27. oktober 2020.