SVAR FRA TYSKLAND DEN 23. OKTOBER 2020.

Den 5. oktober 2020 havde jeg en farvemærket (XHVH) 2k måge i Bagenkop havn som i første omgang lignede noget Kaspisk Måge (se blog fra den 5/10-2020). Men ret hurtigt følte jeg mig sikker på det ikke var en ren Kaspisk Måge, bla. havde den en meget dyb stemme, noget jeg aldrig før har hørt fra en Kaspisk Måge. Undervingerne var også ret mørke for en 2k på denne årstid. Da det var en tysk mærket fugl var chancerne for en hybrid næsten også større end for en ren fugl. I dag den 23. oktober 2020 fik jeg så svar, fuglen kommer fra et af de berygtede hjørner Geiseltalsse lidt NV for Dresden. Her er den ringmærket den 7. juni 2019 som unge og som Kaspisk Måge. På trods for den bliver meldt som Kaspisk Måge vælger jeg fortsat ikke at kalde den for en ren fugl, der er for mange ting der ikke stemmer. Jeg håber den atter vil dukke op på et senere tidspunkt, så jeg kan få  flere fotos af den og se hvad den har udviklet sig til eller evt. blive set andre steder i Europa ligeledes med en god stak billeder. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k ?… Jeg er mest stemt for en hybrid. Bagenkop havn den 5. oktober 2020.

Denne 2k Kaspisk hybridtype er ringmærket (XHVH) lidt NV for Dresden den 7. juni 2019. Bagenkop havn 5. oktober 2020.

Fødestedet for XHVH.