IKKE TO DAGE ER ENS, ANTALLET HALVERET I SPODSBJERG DEN 10. SEPTEMBER 2020.

Jeg havde det allerede på fornemmelsen da jeg tog afsted mod Spodsbjerg lidt over middag, at det ville være umuligt at følge op på den fine dag i går. Og jeg kan godt afsløre med det samme, der var ikke den samme magi og eufori i havnen i dag. For det først var der ikke nær de måger som der var der i går, men det var blevet skiftet lidt ud… et par nye “Cactus” vidende om at der var nye fugle inde. Jeg så også kun halvdelen af de Kaspiske Måger jeg så i går, men 11 fugle går fortsat fint an, heraf var 4 nye for mig. Alle var juvenile fugle… Jeg droppede atter at tjekke Bagenkop pga. den kraftige vind.. men mon ikke den bliver tjekket i morgen !.

Aflæsninger af Kaspiske Måger: VLHK og VLCE.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

En af gengangerne fra de seneste dage… Kaspisk Måge, Spodsbjerg havn den 10. september 2020.