BAGENKOP HAVN I REGNVEJR DEN 10. JULI 2020.

Det var lidt op af bakke i dag og selv om der var relativ mange måger at tjekke/nyde igennem kunne jeg ikke rigtig finde noget nyt. Jeg havde ellers håbet at vinddrejningen som gav østenvind i dag kunne have produceret årets første unge Kaspiske Måge i havnen. Men godt 5 timer i havnen, hvor der måtte bruges paraply for at kunne være ude var ikke særlig produktiv. Efter et par timer genfandt jeg den 2k Kaspiske Måge jeg fandt i går (nr. 99) … den stod atter ude på stenmolen hvor den sov i flere timer. Jeg sluttede min tur i Spodsbjerg havn hvor der ligeledes også var en god stak måger, men heller ikke mellem den var der noget særligt. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Den Kaspiske Måge (2k) stod sammen med 4 Svartbage og et par Skarver. Antallet af Svartbage steg dagen igennem og jeg fik aflæst en hel del. Mest spændende var en med grøn farvering HLR2, men først mere om den når jeg modtager data fra ZM .