LILLE PRÆSTEKRAVE HØRT PÅ MANGE NATLYT DEN 6. JULI 2020.

Igen i år har jeg dyrket utrolig meget natlyt på Tåsinge. Men i modsætning til i 2019 har der været meget mere stille i år. Lidt Blåhalse, en enkelt Nattergal samt en Plettet Rørvagtel er det bedste jeg har kunne presse ud af den mørke nat. Dog har det været slående at nætterne har været fyldt af mange kaldende Små Præstekraver, noget som jeg slet ikke havde ret meget af i 2019. Jeg har endda fået den som matrikelart en sen aften ude på trappen foran mit hus. I en tid hvor vadefuglene ikke har det nemt, er det dejligt hvis denne smukke Præstekrave har et godt år på Øen.

Foto og Lyd: Henrik Knudsen, Copyright.

Lille Præstekrave, Noret Tåsinge den 22. juni 2020. Høres bedst med “hørebøffer”

Lille Præstekrave, Nørreballe Nor den 18. juni 2020. På Langeland har jeg også set og hørt arten rigtig mange steder.