NY HYBRIDTYPE I BAGENKOP HAVN DEN 18. JUNI 2020.

Efter lidt tjek rundt omkring på Sydspidsen uden det helt store… endte jeg atter i Bagenkop havn. Den unge 2k Middelhavssølvmåge var atter på plads og det samme var 2k hybriden mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge. Det blev til endnu en spændende måge som jeg også formoder er en hybrid mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge og denne gang drejede det sig om en 3k fugl. I år har jeg set flere hybridtyper end jeg nogensinde tidligere har gjort og det har sat flere tanker i gang. Er de blevet mere almindelige i takt med at Kaspisk Måge rykker tættere og tættere på, hvilket helt klart må spille en stor faktor. Derudover tror jeg også det hænger sammen med den erfaring jeg har fået med arten, for år tilbage ville jeg nok ha`overset disse fugle eller slet ikke turde kaste mig ud på så dybt vand. Disse hybrider er utrolig vanskelige at bevise, men jo mere man arbejder på sagen jo mere viden får man. Og så er der jo også den mulighed at jeg er blevet helt tosset af at kigge så meget på dem, at jeg er begyndt at se “spøgelser”. Det sidste tror jeg mange vil sige JA til !!!!!!

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Endnu en formodet hybrid mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge og denne gang en 3k.

Selve jizzet er en underlig blanding mellem Kaspisk Måge og Sølvmåge, de fleste typer (måske de eneste jeg kan spotte) minder mest om Kaspisk Måge.

Utrolig kraftigt halebånd.

2k hybriden som har været her længe ligner en næsten perfekt Kaspisk Måge på dette billede, men på intet tidspunkt har den kaldt som denne art og så er undervingerne også for mørke (se tidligere fotos her på bloggen).

Middelhavsmågen var en smule sløv i varmen i dag.

Mine to bedste venner i havnen Jan og Allan…også selv om de “driller” mig utrolig meget.