FUGLEGUIDE FOR ASKOV HØJSKOLE DEN 15. MARTS 2020.

Jeg har gennem en del år arbejdet for Askov Højskole som guide på deres fuglekurser.  Jeg har guidet dem på Mandø, Fyns Hoved, Hejlsminde Nor og flere gange ved Filsø, hvilket har været en fantastisk oplevelse. At opleve en hel busfuld af fugleglade mennesker, er en meget livsbekræftende oplevelse. Flere deltager igen og igen, da der både er vinter-, forårs- og efterårskurser. Turene er primært i det sydvestjyske samt i den nordlige del af det tyske vadehav, så man kommer igennem noget af det mest smukke fuglerige natur der findes. 

Jeg kan varmt anbefale disse ture, her er der plads til alle, lige fra dem der er på deres første fugletur til de mere garvede. Lige nu er der et flot tillæg om Højskoler i mange af landets aviser. Her kan man bla. læse om Askov Højskole og få en masse viden og inspiration. 

Askov Højskole er kommet på forsiden af tillægget om Højskoler…