KASPISK MÅGE GØR COMEBACK I RINGE SØ DEN 15. MARTS 2020.

Ringe Sø har været den store oplevelse for mig denne vinter, hvilket jeg tror de fleste der følger med på bloggen nok har opdaget. Dagens besøg ved søen var ingen undtagelse… da det atter blev til to Kaspiske Måger. Den faste med et ben var forsat på plads og så gjorde den meget smukke 2k som jeg fandt den 17. januar samt så igen den 20. januar plus den 1. februar comeback i søen. Efter 1.5 månedes fravære dukkede den kampivrig op, hvilket ikke behagede den med et ben, da den jagtede lidt rundt med den. Det er dybt fascinerende at se hvordan den samme fugl pludselig atter dukker op uden nogen har set den i den mellemliggende tid. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright

Det perfekt match mellem to “strids-fugle” Blishøne og Kaspiske Måge… fugle med rygrad, holdninger og mandsmod.

En meget smuk fugl er denne 2k Kaspiske Måge.

Lidt undervingestudier, bemærk det lyse bånd midt på vingen.