“RITHA`S” FREMTIDIGE FJERDRAGT ? BAGENKOP DEN 27. DECEMBER 2019.

Når jeg kigger på hvad jeg tror er en Viking Måge i Bagenkop havn, så kan jeg ikke lade være med at tænke på hvordan den mon kommer til at se ud når den er udfarvet… Håber selvfølgelig den vil blive ved med at komme tilbage til den er adult som flere af de kaspiske Måger, det vil være en meget unik situation og en enestående mulighed for at følge denne hybridform på en måde som jeg tror aldrig har været mulig i Danmark før !. I december 2010 så jeg en Sølvmåge i Bagenkop havn som meget vel kan matche det hvad man måske kan forvente “Ritha” vil komme til at ligne ?.

Henrik Knudsen, Copyright.

“Ritha” på vej til at blive en 3k om få dage… er der en hvid plet på vej i P10 ?. Bagenkop havn den 27. december 2019.

Denne Sølvmåger fra Bagenkop havn den 29. december 2010, kunne være et bud på hvad der er i vente når “Ritha” om et par år er udfarvet !?.

Bemærk meget røde ben. Bagenkop havn den 29. december 2010. Jeg får lyst til at citerer Frank fra filmen Once Upon a Time in the West… når han spørg Harmonica… kort tid før han ånder ud………. “Who are you ?”