HVOR ER DU FRA ? HAVNEN ! BAGENKOP DEN 27. DECEMBER 2019

Bilen stod på autopilot og så stod jeg atter i havnen… Det blev en ganske lang obs, hvor det blev til en ny adult Kaspisk Måge, men lidt andre vinterstreger i nakken samt en på “lampen” over højre øje… knækkede den som ny. Ellers ganske hyggeligt med fugl indtil der igen var gang i nytårskruttet… så havde jeg pludselig en fugltom havn… Dagens høst blev 3 Kaspiske, hvor der udover den nye også var en 2k “Store” samt den nye 1. vinter fra i går den 26. december. Masser af Bramgæs kom der henover havnen og inde i byen rastede der en flok på 51 smukke Silkehaler.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Man skulle være et skarn hvis man ikke lige med det samme kan set det er en Kaspisk Måge !!!, bemærk bla. den typiske “boa” for 1. vinter fuglene. 

Der kæmpes frygtløst om fiskerester i havnen… Her ses boaen tydeligt på den Kaspiske Måge til højre.

Nøgleordet er… Vær aggressiv !.

Kaspisk Måge adult fugl kommer ind fra sydøst…og blev dagens eneste nye fugl.

Den var også hjemme en del af dagen.