BALTISK SILDEMÅGE FORSAT PÅ PLADS I BAGENKOP HAVN DEN 14. NOVEMBER 2019.

Jeg tog lige en hurtig runde da solen brød igennem over middag i Bagenkop havn… Utroligt som billedet veksler dag for dag.. næsten ingen Svartbage i dag.. de havde ellers domineret de to seneste besøg i denne uge. Lidt flere Sølvmåger, men det kom der ikke flere Kaspiske Måger ud af .. faktisk måtte jeg nøjes med den faste “store” … Den Baltisk Sildemåge var rigtig i hopla… den brugte alle muligheder for føde og havde forsat meget held med sig.. Den snuppede mit brød samt røg ud til kutterne hvor den tog kampen op mod Sølvmågerne…. Sej lille fugl der ikke finder sig noget fra de andre ….respekt.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Baltisk Sildemåge – Høre nok til blandt en af de smukkeste måger jeg har set.

Baltisk Sildemåge – er den overhovedet dansk ynglefugl mere ?

“store” i et eftertænksomt øjeblik… mens den står og nyder varmen fra eftermiddagssolen.