MENS JEG VENTER PÅ EFTERÅRET PÅ FANØ DEN 9. AUGUST 2019.

At stå på Hønen på Fanø er et af de smukkeste steder jeg kender i Vadehavet… Jeg elsker stemningen hvor lyset vender tilbage og solen rejser sig, mens jeg høre de mange vadefuglestemmer… fra Strandhjejler, Store Præstekraver og Storspover som løber rundt ude på stranden og revlerne… Kigge ud på Galgerev hvor Vandrefalken allerede har taget plads og kigger ud over vaden efter noget morgenmad… Stå og vente på de første trækkende Skovpibere, som er nogle af de første trækkende småfugle der dukker op på Hønen i august… Så bliver livet ikke meget bedre og jeg føler mig taknemlig… fuglene og naturen giver alt hvad jeg har brug for….

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Solen på vej op klokken 05.47…..

Farverne og lyset ændre sig på få minutter….

Efter at have siddet stille næsten hele morgen… lettede Vandrefalken klokken 10.20 ude fra Galgerev… og trak henover Hønen i østlig retning… mon vi ses imorgen igen…det tror jeg.