ATTER PÅ KONTORET – REGN OG FÅ FUGLE, BAGENKOP 10. FEBRUAR 2019.

Nogen sover længe om søndagen… andre … nok meget få snupper en søndag morgen sammen med mågerne i Bagenkop havn i regnvejr…. Det var tyndet noget ud i fuglene i dag, af dagens 5 Kaspiske måger var der blot en ny fugl i dag, en 2. vinter og den lignede “smukke” meget, som iøvrigt også var i havnen, dog var den nye lidt mere stribet i nakken… fordelingen i dag var 2 stk. 1.vinter (de faste to) og så ellers 3 stk. 2. vinter… her var det interessant at se variationen… især den ene som dukkede op i går, er slet ikke så langt fremme i fældningen som de andre to. “Vikingen Ritha” eller hvad man nu synes….  var også på plads i dag…. og jeg blev vel egentlig ikke meget klogere på den i dag… Men som Jens Kirkeby lærte meget i efteråret på Fanø…. ” du må kalde fuglene lige hvad du vil Henrik…. de er nemlig ligeglad” 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Igen kan man bruge filmverdenen når man dyrker måger…. og bruge scenen fra Once Upon a Time in the West hvor Frank spørg Harmonica… “Who are you”….

Dagens nye Kaspisk Måge…. var en fin 2.vinter….