ENDNU EN DUEHALE FRA FANØ I MINDELUNDEN DEN 24. AUGUST 2018.

Der er åbenbart gået hul på “bylden” nu kan jeg pludselig finde Duehaler… sigtekornet må være rettet ind. Egentlig havde jeg den slet ikke i tankerne…. jeg var mere på jagt efter småfugle og der var da også lidt Brogede Fluesnappere og smukke unge gule Løvsanger i buskene i Mindelunden. Men lige pludselig opdagede jeg noget som sad på et blad på jorden, her sad en fuldstændig passiv Duehale, hvilken kontrast til de rasteløse dyr jeg så for nogle dage siden. Jeg ved egentlig ikke hvad jeg havde forestillet mig, men jeg forestillede mig vel at Duehale altid var på farten. Men det var nu fedt bare at kunne stå og kigge på den i længere tid.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Jeg fik “blikket” af Duehalen, da jeg stod og iagttog den i Mindelunden

Lidt anonym når man ikke kan se det orange felt i vingen.