GIFTIGT VEJR PÅ HØNEN DEN 14. AUGUST 2018.

Endnu ikke mange småfugle i luften i dette efterår på Hønen, men vejret var super spændende, det var diset og der var svag vind fra NØ… Masser af salt i luften, mine hænder sad næsten fast på kikkerten… Ude på vaden stod vadefuglene tæt, det var højvande og jeg kunne tælle hele 521 Præstekraver alle Stor… Ville gerne slå kontra på Skagens fantastiske fund af Stillehavslom (tillykke), så Præstekraverne blev kigget igennem for Amerikansk Præstekrave, man skal tro på det !!… Men selv om dagen ikke gav et hit kunne jeg nyde en stemningsfuld morgen, med lidt trækkende Gule Vipstjerter og fine rastende Mursejlere som ikke havde travlt med at komme videre.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Mursejlerne lå lige henover mig og de blev godt tjekket… synes det er en rigtig kamæleonart, jizzet/helhedsindtrykket er utrolig svingende, her virker den lille og buttet… kom helt til at tænke på Lille Sejler med det jizz på den grå morgenhimmel.

Wupti, så var der atter Mursejler jizz…