HVIDE DUE – LEUCISTISK/ALBANISTISK RINGDUE, STRAMMELSE DEN 30. AUGUST 2022.

På vej til arbejde opdagede jeg på en mark en hvid due sammen med 2 Ringduer ved Strammelse på Tåsinge. Det viste sig at være en komplet hvid Ringdue. Fuglen var på størrelse med de 2 Ringduer. I felten bemærkede jeg det ikke men på mine fotos kunne jeg ane et svagt gyldent skær på siden. Jeg kan ikke huske at jeg tidligere har set en komplet hvid Ringdue. Desværre havde jeg ikke så meget tid til at dyrke den da pligterne kaldte. Jeg skød blot en hurtig stak billeder og har i skrivende stund heller ikke helt fuldt op hvor grænsen går mellem leucisme og albanisme.  

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Ringdue. Det er første gang jeg har set en helt hvid Ringdue. Strammelse den 30. august 2022.

Ringdue. Det var interessant at se sådan en leucistisk/albanistisk due. Strammelse den 30. august 2022.