DANMARKS SJÆLDNESTE YNGLEFUGL – DE SIDSTE TOPLÆRKER DEN 26. FEBRUAR 2022.

En tur til Skagen betyder også et besøg forbi Hirtshals havn for at se Danmarks sidste Toplærker. På trods af der nok kun er to fugle tilbage fandt vi ret hurtigt de to fugle. De løb rundt omkring en grillbar hvor der lå lidt spiseligt. Det var på mange måder en trist oplevelse at se de to fugle, da man godt vidste at når de forsvinder er det slut for denne art som ynglefugle for Danmark. Desværre har arten nok aldrig fået den opmærksomhed der skal til for at redde den (hvis det overhovedet er muligt).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Toplærke. Danmarks sjældneste ynglefugle. Hirtshals havn den 21. februar 2022.

Toplærke. Måske var det sidste gang man så denne fugl i Danmark – så trist. Hirtshals havn den 21. februar 2022.