GENSYN MED SPÆNDENDE MÅGER I HHV. SPODSBJERG OG BAGENKOP HAVN DEN 28. JULI 2021.

Jeg forsøgte atter at drive en juvenil Kaspisk Måge op i dag på Langeland…. Resultatet var atter nedslående, der var igen ingen. Men det var nu alligevel ikke helt forgæves at kigge lidt måger igennem. I Spodsbjerg havn genfandt jeg en 2k Kaspisk Måge som Kjeld Petersen og jeg ringmærkede (VLHJ) i august 2020 samme sted. Jeg har aflæst den den mange gange i Spodsbjerg samt lidt i Bagenkop. Det var dog første gang siden den 25. april 2021 hvor jeg også aflæste den i Spodsbjerg at jeg fik den at se igen. Lige så spændende og vel næsten lidt mere interessant var en 3k Cactus som jeg har skrevet meget om i 2020 (læs. fx. bloggen fra den 30. november 2020). En fugl jeg virkelig har kæmpet med og fået lidt tæsk for da nogen kaldte den en klar Kaspisk Måge… Men jeg er nu ret sikker på at denne fugl er en hybrid. Kan ikke lige huske hvornår jeg sidst har set den, men det er virkelig længe siden. Den har dog før været væk i meget lang perioder.  Nævnes skal også at begge de 2 faste 2k Kaspiske Måger i Spodsbjerg havn atter kom i notesbogen i dag.

Aflæsning: Kaspisk Måge (VLHJ).

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. (VLHJ) var atter tilbage i Spodsbjerg havn, hvor jeg sidste så den i april 2021. Spodsbjerg havn den 28. juli 2021.

Kaspisk Måge 2k. (VLHJ) er en meget forsigtig fugl der næsten aldrig kommer helt hen til mig. Spodsbjerg havn den 28. juli 2021.

Kaspisk Måge 2k. (VLHJ) var kun inde og vende i godt 20 minutter. Spodsbjerg havn den 28. juli 2021.

Cactus 3k. Denne fugle har opholdt sig igennem flere længere perioder i Bagenkop 2020. Bagenkop havn den 28. juli 2021.

Cactus 3k. Fedt at man fortsat kan følge dragtudviklingen på denne hybrid. Bagenkop havn den 28. juli 2021.

Cactus 3k. Undervingerne er blevet meget mere lyse. Bagenkop havn den 28. juli 2021.

Cactus 3k. Her ses den i Bagenkop havn den 15. april 2021.

Cactus 3k. Her ses den svømmende. Bagenkop havn den 14. januar 2021.