FORTSAT INGEN JUVENILE KASPISKE MÅGER PÅ LANGELAND I DENNE SOMMER DEN 26. JULI 2021.

Jeg havde ikke haft tid til at tjekke op på de Kaspiske Måger siden den 17. juli 2021… Helt som forventet var der heller ingen andre der havde set nogen på Langeland i denne periode (ifølge DOFbasen). En rundtur i dag den 26. juli 2021 på Øen hvor jeg tjekkede alle de klassiske steder dvs. Spodsbjerg havn og Bagenkop havn m.m gav endnu engang ingen juvenile Kaspiske Måger. I Spodsbjerg havn fandt jeg dog med det samme de 2 faste 2k fugle. Sidste år i 2020 havde jeg samlet 102 forskellige juvenile Kaspiske Måger i juli måned på Langeland, så kontrasten er helt ekstrem. I juli 2020 blev der ifølge DOFbasen blot registreret 14 juvenile Kaspiske Måger på Langeland (umuligt at gennemskue med sikkerhed hvor mange der er gengangere. Men umiddelbart er der dog flere gengangere). Min forekomsten på 102 vs 14 (antallet er med forbehold) ifølge DOFbasen, viser hvor stor usikkerhed der kan være med det billede der tegnes af DOFbasen som bruges som det officielle antal for hvad der set i Danmark. 

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge A 2k. Spodsbjerg havn den 26. juli 2021.

Kaspisk Måge B 2k. Spodsbjerg havn den 26. juli 2021.

Kaspisk Måge B 2k. Spodsbjerg havn den 26. juli 2021.