SÅ KOM POSTEN MED DANMARKS NYE FUGLEATLAS DEN 17. OKTOBER 2020.

jeg var i går den 16. oktober 2020 henne i min lokale Brugs og hente en pakke… “den er godt nok tung sagde brugsdamen” . Hvilket jeg hurtig kunne bekræfte, det nye Fugleatlas som var i pakken vejer nemlig lidt over 5 kg !!. Jeg nåede ikke rigtig at kigge i det i går, men da en Grønspætte kaldte lige udenfor min have hertil morgen mens jeg var ude og fodre mine fugle, så ville jeg da straks se hvordan arten havde haft det i Atlasperioden. Det var dejligt man lige kunne gå ind og tjekke op på en fugl man lige var blevet nysgerrig på… og dejligt at se den var gået frem i min region. Jeg har været så heldig at få et par fotos med i denne flotte bog og særlig glad blev jeg da jeg så mit foto af Sortstrubet Bynkefugl som er min ynglingsfugl havde fået lov til at komme med i bogen. Arten har jeg fulgt tæt i mine mange år ved Blåvand fra de vendte tilbage sidst i 80erne og for alvor indtog den jyske vestkyst i 90erne og nu endda også yngler fåtalligt hvor jeg bor her i Øhavet. Jeg ser frem til at nyde det flotte værk… der er mange timers læsestof.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Tillykke med den flotte bog til alle optællerne og DOF.

At mit foto fra Blåvand af min ynglingsfugl (nej det er ikke Kaspisk Måge) Sortstrubet Bynkefugl har fået lov til at blive brugt som foto under arten… er jeg utrolig glad for.