ATTER SMUKT VEJR, MEN FORSAT INGEN NYE KASPISKE MÅGER DEN 9. OKTOBER 2020.

Jeg var hele turen rundt i dag og lige lidt hjalp det.. jeg kunne ikke finde nye Kaspiske Måger igen igen. I Bagenkop brugte jeg lidt tid på den faste 2k Kaspiske Måge som har rastet her siden den 13. juli 2020. En lidt sjov fugl som aldrig helt vil rigtig tæt på og som også er lidt forsigtig når der skal kæmpes om det brød jeg har med til fuglene. Bemærk på billederne at der er ved at komme en hvid plet på p10 samt de meget hvide undervinger. I Spodsbjerg havn var det igen kun den ringmærkede (VLCH) der kom i bogen. Ellers bød Langeland på flere Sølvhejre, Rød Glenter, en sjat Musvåger samt lidt færre flokke af trækkende Knortegæs i forhold til de seneste dage.

Aflæsninger af Kaspisk Måge i Spodsbjerg havn: (VLCH)

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 9. oktober 2020.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 9. oktober 2020.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 9. oktober 2020.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 9. oktober 2020.

Kaspisk Måge 2k. Bagenkop havn den 9. oktober 2020.