GODE OG DÅRLIGE NYHEDER DEN 28. JUNI 2020.

Først den dårlige nyhed… er du ikke til måger, så lad være med at læse videre !. Den gode nyhed er jeg forsat alligevel vil opdatere især de kaspiske Måger hver gang jeg har en resten af året… Jeg kan godt forstå I ikke kan få hænderne ned igen kære læsere, det kan jeg næsten heller ikke… men her 5 minutter senere hvor jeg intet har kunne skrive og jeg er ved at få ondt i armene må jeg hellere tage mig sammen. Jeg har foretaget en kæmpe “opinionsundersøgelse” og spurgt mig selv hvad vil du ha` og svaret er klart… meget mere mågestof !!!!. Så følg med mens jeg får styr på de langelandske Kaspiske Måger… det bliver en fest og et eventyr.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

På trods af tidligere løfter køre jeg videre med daglig nyt fra mit mågeunivers…..