“JEG ER BLEVET KLOGERE”… SPØGELSET FRA BAGENKOP HAVN DEN 14. APRIL 2020.

Mange vil sige du bliver aldrig klog eller klogere og jeg er tilbøjelig til at give dem ret…. men jeg lovede at vende tilbage med denne måge. Efter et lyst øjeblik med stor selverkendelse, så undlader jeg at bestemme mågen fra Bagenkop den 10. april 2020. Og når man er i tvivl er det aldrig et godt tegn…. bedste bud er en afvigende Sølvmåge… der evt. kan indeholde noget “hybridsnask”… Men nu har jeg smidt den op på bloggen og måske tingene vil forandre sig i fremtiden…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Jeg arbejdede engang sammen med en som havde det perfekte svar når han ikke kunne svare på et spørgsmål… “det ved jeg ikke, men jeg ved hvor der bor en lille hund der hedder Delle ” og den vil jeg tillade mig at bruge i dag… det er guldkorn !