NY SOMMERFUGLART… MOSEPERLEMORSOMMERFUGL I SNARUP MOSE DEN 14. JUNI 2019.

Da jeg ikke havde fået brændt al min energi af…. valgte jeg efter Spodsbjerg at prøve om jeg kunne finde mig en ny sommerfuglart i form af Moseperlemorsommerfugl… Det var fantastisk vejr til sommerfugle og invasionen af Tidselsommerfugl havde også nået mosen hvor det væltede rundt med mange mange hundrede Tidselsommerfugle…. Og efter en lille time i mosen fik jeg set den første Moseperlemorsommerfugl og inden jeg tog hjem og fik lidt søvn havde jeg været så heldig at finde 5 dyr…

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Tidselsommerfuglene ses overalt i Danmark disse dage… selv set mange tusinde af den flotte sommerfugl de seneste dage ….

En lille lækker sag Moseperlemorsommerfuglen….

Underiden er også smuk at iagttage.

Stor Bredpand gjorde Moseperlemorsommerfuglen selskab, det var de første Store Bredpander jeg så i år og der var omkring 25 dyr.

De var heldigvis meget samarbejdsvillige og rastede i lange perioder.