FØRSTE BRYN KOMMER FRA HIMLEN… AMEN..SØNDERHO, FANØ DEN 1. OKTOBER 2018.

Der er dage hvor man næsten bliver religiøs.. Min daglige morgenobs havde jeg flyttet til Børsen pga. vejret som ikke var det mest spændende, byger og tiltagende vind gjorde alt for at knække moralen… Men pludselig opdager jeg en lille fugl komme dumpende ned fra himlen og lande i toppen af et træ lige bag mig… På med kikkerten..phyll… YES YES… Hvidbrynet Løvsanger… fugleguderne smilede til mig, min første i år.. Den lille fyr raster godt 30 sek. hvor den lige fouragere lidt inden den atter tager højde og forsvinder mod vest….Jeg når lige et par dogmeskud. Min regnvåde morgen var reddet..

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Ud af ingenting kommer der dumpende en Hvidbrynet Løvsanger ned fra himlen… hvor heldig kan man være.

Utrolig hvad man kan opleve på Fanø… Først dumper den ned fra himlen og sidenhen “vinker” den til mig…. Det må være verdens mest høflige Hvidbrynet Løvsanger.