DAGENS BEDSTE FUGLEOPLEVELSE VAR I HAVEN DEN 4. APRIL 2024.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Spurvehøg han. Da jeg kom hjem efter en god dag på Langeland med lidt nye måger i bogen, så blev de alligevel trumfet af Spurvehøgen som sad i min bøgehæk og lurede på de lokale småfugle. På det seneste har den snuppet en Rødhals og Solsort. Tåsinge den 4. april 2024.

Spurvehøg han. Den var så optaget af at kigge efter småfugle, at den var komplet ligeglad med mig. Da jeg var færdig med at fotografere den gik jeg helt hen til den. På trods af at jeg stod under en halv meter fra den blev den siddende. Tåsinge den 4. april 2024.

Spurvehøg han. Selv om jeg har set masser af Spurvehøge samt ringmærket en del, så var det en stor oplevelse at kunne stå lige ved siden af den mens den kiggede efter småfuglene. Tåsinge den 4. april 2024.

Spurvehøg han. Selv om den flere gange kiggede direkte på mig var der ingen reaktion på at den ville flyve væk. Tåsinge den 4. april 2024.