PÅ TUR MED DE GAMLE KASPISKE MÅGER DEN 20. NOVEMBER 2023.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge adult. En af de bedre dage for adulte og næsten udfarvede Kaspiske Måger på Langeland, da det blev til 3 fugle, hvilket endnu ikke er normalt her. Denne fugl havde jeg dog allerede fundet den 17. november 2023 men ikke set siden. Spodsbjerg havn den 20. november 2023.

Kaspisk Måge 4k+ På billedet ligner det en fin adult fugl, men der var dog lidt sort omkring hånddækkerne. Det mest spændende ved denne fugl var at den var lysøjet samt havde en sort stribe i det hvide i p10. Spodsbjerg havn den 20. november 2023.

Kaspisk Måge eller hybrid 1k. Fuglen med tysk farvering som jeg fandt den 18. november 2023 var atter inde. I dag fik jeg hørt den kalde og den kaldte som en typisk Kaspisk Måge. Spodsbjerg havn den 20. november 2023.