MARKVANDRING PÅ BORNHOLM EFTER ENDNU FLERE KASPISKE MÅGER DEN 4. OKTOBER 2023.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k og 1k (uskarp). En typisk dag på “kontoret” I dag var der dog også mange langs østkysten, hvor flere fugle havde lagt sig på havet i læ for den kraftige vestenstorm som står tværs henover Bornholm. Især var der mange ved Nexø Sydstrand. Elleby den 4. oktober 2023.

Kaspisk Måge 3k. (P:63K). Denne fugl var farvemærket og stammede fra Polen. Lidt overraskende har det været svært at finde farvemærkede fugle. Elleby den 4. oktober 2023.

Kaspisk Måge 1k. En af dagens 65 fugle fremviste klassiske undervinger. De 4 første dage på Bornholm har nu budt på lige over 200 Kaspiske Måger. Indtil videre er det kun blevet til meget få Cactus fugle. Elleby den 4. oktober 2023.

Rosenstær 1k. Igen i dag kunne vi genfinde den lille sjældenhed på stranden hvor den atter løb rundt med Stær og vadefugle. Salthammer den 4. oktober 2023.

Chilepibeand. Vi blev lidt overrasket da vi pludselig fik øje på denne smukke and. Det viste sig den allerede var blevet fundet sidst i september af Vicky Knudsen. Nexø Havn den 4. oktober 2023.