SOMMERFUGLE FRA CYPERN DEN 23. MAJ 2023.

Selv om det var fuglene der var i fokus på Cypern så var det svært ikke at holde lidt øje med sommerfuglene også. Det var ikke fordi der var mange, mest iøjnefaldende var Svalehalerne og Høsommerfuglene som var meget almindelige. Jeg har dog overhovedet ikke sat mig ind i hvad det var for nogle arter vi kunne løbe ind i, så jeg har kun meget forsigtigt forsøgt at bestemme hvad jeg har set. Er der nogen af mine læsere som med det samme kan bestemme de forskellige arter/underarter med sikkerhed må man meget gerne skrive til mig.

Tak til Torben Sebro og Jan Lindegaard for hjælp med bestemmelse.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Svalehale. Cypern maj 2023.

Østlig Grønbroget Kålsommerfugl ?. Cypern maj 2023.

Orange Høsommerfugl. Cypern maj 2023.

?. Cypern maj 2023.

Orientalsk marmorbredpande. Cypern maj 2023.

Bredpande sp. ?. Cypern maj 2023.

Græsrandøje. Cypern maj 2023.

Bredpande sp. ?. Cypern maj 2023.

Kålsommersommerfugl sp. ?. Cypern maj 2023.

Violet Ildfugl. Cypern maj 2023.

Blåfugl sp. ?. Cypern maj 2023.

Grass Jewel. Cypern maj 2023.