LØKKEBY FORTSÆTTER MED AT PRODUCERE DEN 27. APRIL 2023.

Efter nogle dage hvor det ikke er blevet til meget fugl for mit vedkommende tog jeg en lille tur til Spodsbjerg havn. Forventningerne var i bund da jeg godt vidste at de få aktive kuttere der er tilbage alle lå til kajs i den hårde vind fra vest. Der var heller ikke andet end en håndfuld sløve Sølvmåger inde, så det var hurtigt overstået. Jeg smuttede herefter til Løkkeby hvor jeg havde set flere Kaspiske Måger tidligere i april. Det tog heller ikke mange minutter at finde en ny 2k Kaspiske Måge, hvilket er den 6. her i april.

Foto: Henrik Knudsen, Copyright.

Kaspisk Måge 2k. En helt igennem klassisk fugl, der dog havde en ret plettet hale. Løkkeby den 27. april 2023.

Kaspisk Måge 2k. Herligt med endnu en april fugl. Løkkeby den 27. april 2023.